Döntsön okosan!

Tudta Ön, hogy az elektromos radiátorokelektromos Fűtőpanelek szinte azonnali hőmérséklet emelkedést eredményeznek, így hamar meleg lesz a helyiségben.

Mivel eszközeink beépített helyiség hőmérséklet érzékelővel és pontosan szabályozható termosztáttal rendelkeznek, így a kezelésük egyszerű és használatuk komfortos. Emellett hatalmas előnye, hogy a vezérlés maga nem tartalmaz semmilyen mozgó alkatrészt, ami a legváratlanabb pillanatban meghibásodhatna, emiatt is megbízhatóak az általunk forgalmazott elektromos fűtés fajtái, és maximális hatékonysággal elégítik ki az Ön elvárásait.

Elektromos radiátoraink kedvező áruk mellett, minőséget nyújtanak, dizájnos kialakítással.

Amennyiben felújítana, hatékony és komfortos fűtésrendszert keres, de nem akar tetemes mennyiségű pénzt kiadni a modern gázfűtés kialakítására, új vizes radiátorokra, kéményre, gáztervekkel bajlódni stb. Akkor sincs probléma! Az elektromos fűtéshez használt eszközeink beszerelése gyors és nem igényel költséges beruházást.

Elektromos konvektoraink kiegészítő fűtésként, például vegyes tüzelésű rendszer mellé, irodák, házak, nyaralók stb. fűtésére vagy fagymentesítésére is tökéletesen megfelelnek.futes-elektromos.hu

Otthona mellett meleget varázsolhat bármely helyiségbe elektromos fűtőpaneleinkkel. Ráadásul kompromisszumot sem kell kötnie a komfort érzet tekintetében.

Ha pedig párás, nedves körülmények közé szeretne fűtést szereltetni, akkor is a legjobb helyen jár! Elektromos fűtőtesteink ellenállnak a fröccsenő víznek, így fürdőszobában is nyugodtan használhatóak, betartva a beszerelési előírásokat.

Kényelem, elegancia és kedvező ár – válassza Ön is elektromos fűtését Cégünktől!

 

Elektromos fűtőpanel – minden stílushoz!

elektromos fűtőpanelekA manapság uralkodó lakberendezési trendek majdnem mindegyikében a letisztult kialakítás az uralkodó, és a legtöbb bútor, illetve kiegészítő ehhez igazodik. Természetesen nem minden illeszthető hozzájuk, de még az eklektikába is belefér néhány modern kellék. A fűtésrendszer legfontosabb tulajdonsága ugyan a hatékonyság, ám a dizájn is fontos, különösen akkor, ha igazán korszerű otthont szeretnénk létrehozni. Elektromos fűtőpanelek alkalmazásával azonban nem szükséges kompromisszumot kötnünk, hiszen hatékonyságuk, fűtési komfortjuk kiváló, ami pedig a formatervezést illeti, a francia tervezésű Thermor és Bonjour elektromos fűtés termékei az élen járnak!

Egy elektromos fűtőpanel minden mai lakberendezési stílushoz illik, tehát könnyedén beilleszthető egy minimalista, modern, ipari, vagy akár skandináv stílusú enteriőrbe is. A funkciókat tekintve is képesek a legmodernebb színvonalat hozni, hiszen egyes típusok akár távolról is vezérelhetőek WIFI-n keresztül. Az Evidence3 és Soprano Sense2 modellek a kézi üzemmódon felül, teljesen szabad heti programozást is lehetővé tesznek, egyéb funkcióik mellett. A Soprano Sense2 modellek pedig, beépített mozgásérzékelő segítségével akkor és úgy fűtenek, amikor és ahogy szükség van rájuk. Ez a funkció természetesen kikapcsolható.

Válassza Ön is az elektromos fűtőpaneleket, ha a legmodernebb dizájnt keresi, ha pedig kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Elektromos radiátor – alacsony költségek, kiváló teljesítmény!

elektromos radiátorokEgy teljes körű lakásfelújítás minden esetben hatalmas költséggel jár, és az esetek többségében a spórolás csak a későbbi problémáknak ágyaz meg. Vannak azonban olyan helyzetek, ahol egy kisebb költséget igénylő beruházás több előnyt is tartogathat, mint az, amit eredetileg terveztünk – az elektromos radiátorok választása például ilyen lehet.

A fűtésrendszer cseréje általában akkor is része egy felújításnak, ha az eredeti fűtés tökéletesen működik, hiszen a korszerűség jegyében mindenki igyekszik modern és tartós megoldások felé fordulni. A teljes csere azonban – fűtéstípustól függően – akár több millió forintot is felemészthet, hiszen része lehet akár a fűtéscsövek cseréje, a kémény esetleges bélelése, egy új kazán, valamint a kiegészítő berendezések és a radiátorok cseréje. Nem utolsó sorban a mai szakemberhiányos időkben, a megfelelő kivitelező-szakember megtalálása is komoly feladat. Az elektromos radiátorok esetében viszont kizárólag magát a fűtőtestet kell megvenni, beüzemelésük akár szakember segítsége nélkül is megoldható (amennyiben az áramellátása biztosított adott helyen). Így a további költségeket ki is lehet húzni a listáról, ráadásul az üzemeltetése maximális komfortot biztosít bármely helyiségbe.

Amennyiben szeretne elektromos radiátorokat vásárolni, tekintse meg kínálatunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Elektromos törölközőszárító radiátor: ha elkerülné a kiépítéssel járó felfordulást, de nem kötne kompromisszumot!

Sokan ismerik azt az érzést, amikor a még csak egyszer használt törölköző másnapra dohos szagot áraszt magából, mert nem tudott kiszáradni az éjszaka folyamán; azok legalábbis biztosan, akiknek nincs törölközőszárító radiátor a fürdőszobájukban. De mit tehet az, akinek nincs, és lehetősége sincs azt kiépíteni vagy éppen egyszerűbben kivitelezné a megoldást? Vásárolhat például Thermor elektromos törölközőszárító radiátort!

A hagyományos fűtési rendszerek kiépítéséhez falat kell vésni, rettenetes felfordulással jár a munkafolyamat, hosszadalmas és ráadásul nem kevés pénzbe kerül. Ezzel szemben egy elektromos törölközőszárítót csak a falhoz kell rögzíteni a tartozék rögzítőelemekkel, bekötni a tápellátását, és már készen is áll a használatra. A kialakítása megegyezik a hagyományos törölközőszárító radiátorokéval, vagyis ugyanúgy használható, csupán az energiaellátása különbözik. Ráadásul beépített hasznos funkcióinak hála, teljesen szabályozható is működésük, az igényeknek megfelelően.

Amennyiben elektromos törölközőszárítót szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat a Termékek-Árak menüpontban, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

 

Elektromos fűtéssel új távlatok nyílnak a fűtés világában!

elektromos fűtésA modern fűtés nálunk kezdődik! Miért ragadna le a régi rendszereknél, amikor okos elektromos fűtést is használhat! A dizájnos és sokoldalú paneleket úgy alkották meg, hogy a legtöbbet nyújtsák a fűtési szezonban mind komfort, mind energiamegtakarítás szempontjából.

A Thermor (Evidence3, Soprano Sense2) elektromos fűtés panelek heti programozhatóak is, így a tulajdonos egyedi igényei és életritmusa szerint működtetheti a paneleket.

Ezen elektromos fűtéssel akár 35% energiát is meg lehet takarítani (mechanikus termosztátos, nem programozható készülékekhez viszonyítva), könnyen kezelhető, egyszerűen programozható, felhasználóbarát rendszerről van szó. A Soprano Sense2 modellek például érzékelik, ha a szobába belép valaki és a beprogramozott hőmérsékletet megemeli 10 percre, majd visszaáll az eredeti hőmérsékletre. Háromféle üzemmódban működtethető: manuális, automatikus és programozott, aszerint, hogy melyik felel meg a legjobban az elektromos fűtés használójának. A WIFI-s modellek ezen felül távoli eléréssel és vezérelhetőséggel is rendelkeznek, a még nagyobb komfort érdekében.

A Soprano Sense2  elektromos fűtés sokoldalúsága és személyre szabhatósága, valamint energiatakarékos működése a korszerű fűtési rendszerek élvonalába emeli a Thermor legújabb termékét. Ismerje meg, és legyen egyike az elégedett elektromos fűtés tulajdonosoknak!

Távhő és házközponti fűtés helyett-mellett válassza az elektromos fűtést!

elektromos fűtésAzok, akik társasházban élnek, az elmúlt hetekben (2019 tavasza) igencsak kellemetlen helyzettel találhatták szembe magukat az időjárás miatt. Áprilisban már lekapcsolták a távhő és sok helyütt a társasház központi fűtés szolgáltatást, azonban a jó időt komoly esőzések és jelentős lehűlés váltotta fel. Ilyenkor jó lenne, ha az emberek még tudnának fűteni, de mivel erre sok helyen nincs lehetőség, az ilyen társasházakban élők kénytelenek alkalmazkodni a kialakult helyzethez, és várni a jó időre. Ha Ön nem szeretne kompromisszumot kötni ilyen esetekben sem a kényelme érdekében, használjon elektromos fűtést, és válasszon kínálatunkból!

Az elektromos fűtéssel nem jelent problémát a szeszélyes időjárás, hiszen a készülékeket akkor kapcsolja be, amikor csak szeretné. Az elektromos fűtést gazdaságos és egyszerű működtetni ezekben az átmeneti időszakokban is, még az egyedi központi fűtés esetében is, legfőképp, ha az fatüzeléses. Az elektromos fűtőpanelek rövid idő alatt képesek a megfelelő hőmérsékletet biztosítani az ingatlanban, bármikor ki- és bekapcsolhatók, semmilyen előkészületre vagy fűtőanyag előkészítésre sincs szükség a működéshez.

Ha Ön is szeretné a télin kívül az átmeneti időszakokat is elektromos fűtéssel átvészelni, fedezze fel készülékeink kínálatát, minőségét és hatékonyságát! Amennyiben kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Kedvező ár és kompomisszummentes minőség? Ismerkedjen meg elektromos fűtőberendezéseinkkel!

elektromos fűtőpanelA Thermor és Bonjour elektromos fűtőpanelek kedvezőbb áron kínálják legalább ugyanazt a minőséget és fogyasztást, mint sok hasonló konkurens gyártó drágább termékei. Így termékeink ár-érték aránya kedvezőbb sok más gyártó elektromos fűtőkészülékeihez képest. Amennyiben Ön is szeretne elektromos fűtőpanelt otthonába, irodájába, nyaralójába, stb.-stb., ismerkedjen meg kedvező árú termékkínálatunkkal és emellett ne kössön kompromisszumot sem!

Választékunkból olyan elektromos fűtőpaneleket vásárolhat meg, amelyek ugyanolyan minőségiek és megbízhatóak, mint a jóval drágább termékek. A megfizethető elektromos fűtőpanel árakkal a legfőbb célunk az, hogy mindenki számára elérhetővé tegyük a korszerű és költséghatékony fűtési megoldásokat.

Tapasztalja meg Ön is a minőséget, energia hatékony működést elektromos fűtés termékeinkkel, kedvező áron! Ehhez válassza elektromos fűtőpaneljeinket vagy törölközőszárítós radiátorainkat!

Amennyiben kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Gyorsan kivitelezhető, egyszerűen kezelhető, mégis modern fűtést szeretne? Mi tudjuk a megoldást!

Mindenki arra törekszik fűtése kialakításakor, hogy az igényeinek és lehetőségeinek figyelembe vételével megtalálja a legjobb megoldást. Kérdés, hogy a kínálatból melyik az a fűtési megoldás, ami valóban teljesíti az igényeket. Amennyiben Ön is feltette már ezt a kérdést, és még nem kapott rá választ, válassza a Thermor és Bonjour elektromos fűtést!

Az elektromos fűtés tökéletes megoldást nyújt az energia hatékony otthon megteremtéséhez, ami már a berendezés telepítésekor megnyilvánul. Egy gázos fűtésrendszer kiépítése például, a kazántól a kéményig, tervezéssel, engedélyeztetéssel, rombolással, illetve a szakemberek kifizetésével együtt rengeteg pénzbe kerül, ráadásul jelentős energiára is szükség van az ügyintézéshez. Ezzel szemben az elektromos fűtés telepítése szinte nem igényel tennivalót (amennyiben az áramcsatlakozási lehetőség adott), a berendezéseknek pedig különösebb karbantartásra sincs szükségük. Az elektromos fűtés ráadásul lehetővé teszi a tudatos energiafogyasztást is, ami azt jelenti, hogy a felhasználók a berendezéseket akár az életritmusuknak megfelelően is beprogramozhatják (digitális kijelzős készülékeink esetén).

Az elektromos fűtéssel valóra válthatja az alacsony beruházási költség mellett, a tökéletes hőkomfortot és szabályozhatóságot. Ha szeretné Ön is megtapasztalni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Modern, elektromos fűtőpanelekkel a fűtés gyerekjáték!

Mit vár Ön el egy modern fűtési rendszertől? Először is gazdaságosan üzemeltethető legyen, rendelkezzen beépített termosztáttal, azt könnyen lehessen szabályozni. Erre a Thermor és Bonjour fűtőpanelek termosztátjai igazán alkalmasak. Egyszerűen beszerelhető és könnyen elhelyezhető legyen, a mérete illeszkedni tudjon a szobához. Az sem árt, ha dizájnos a megjelenése, hiszen látható helyre kerül, a szoba részévé válik. Az elektromos fűtőpaneleinkben megbízhat.

A modern, elektromos fűtőpanelek optimális paraméterekkel rendelkeznek, könnyen kezelhetőek, ráadásul felhasználóbarát tulajdonságokkal rendelkeznek. Kisgyermekes családok számára is ajánljuk őket, hiszen túlmelegedés elleni védelemmel vannak ellátva. A hatásfokuk közel 100%-os, a működtetésük ennek megfelelően komfortos és hatékony.

Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és tervezzen elektromos fűtőpanelekkel! Szívesen válaszolunk további kérdéseire, ha felveszi velünk a kapcsolatot!

Amit az ideális fűtőpanelről tudni érdemes!

Az emberiség fejlődése során természetes igény alakult ki a hő termelésére és megtartására a lakhelyeken belül. Az évszázadok múlásával ugyan rengeteget fejlődött ez a szegmens, például eljutottunk az elektromos fűtésig is, mégis az alapvető igények nem sokban változtak.

Ha korszerű fűtőpanelekről esik szó, sokan a norvég elektromos fűtésre is asszociálnak, melyek már bizonyították ezen célszerű módon melegítő elektromos fűtés rendszerek létjogosultságát. Ezek a norvég fűtőpanelek valóban kiváló gyártmányok, akárcsak az általunk Magyarországon képviselt Thermor és Bonjour márkájú fűtőpanelek!

Thermor és Bonjour márkájú fűtőpanelekA norvég fűtőpaneleknek is számos előnyük van, ám létezik egy másik termékcsalád, ami szintén kedvező feltételeket biztosíthat önnek. A Thermor és Bonjour elektromos fűtések Európában vannak tervezve, így optimális funkciókkal felszerelve biztosítanak tökéletes, egyszerű, mégis elegáns megoldást Önnek.

Az általunk kínált francia technológiájú fűtőpanelek gyártója, az Atlantic Group, évi 6 millió elektromos fűtőpanelt állít elő 19 gyárában világszerte, több márkanév alatt, ami Európában (tudomásunk szerint) a legnagyobb mennyiséget jelenti. Mindemellett cégünk kiemelkedő tapasztalattal és kedvező feltételekkel várja a minőségi fűtésrendszerekre vágyó ügyfeleket! Teremtse meg otthona melegét korszerű, színvonalas, ugyanakkor megfizethető fűtőpanelekkel!

Elektromos fűtőpanel biztonsága?

futes-elektromos.hu.2Az elektromos fűtésnek számtalan előnye létezik. Amellett, hogy alacsony a beszerelési költsége, rugalmasan elhelyezhető, csendes, könnyen kezelhető, és mindezt magas hatásfok és komfort mellett éri el a Thermor elektromos fűtőpanel. Még a biztonság szempontjából is az élen jár.

Minden fűtőberendezésnél fontos szempont a biztonság. Az új, modern elektromos radiátorokban nem ég semmi, így kiküszöbölhetőek többek között a szén-monoxid mérgezés vagy gázrobbanás kockázatai is. Emellett a folyadékmentes működésnek köszönhetően az elektromos fűtőtest nem szivároghat.

Felügyelet nélkül is biztonságosan üzemeletethetőek. Lekerekített műanyag sarkok, burkolt alumínium fűtőelem, kettős szigetelés, beépített termosztát, túlmelegedés elleni védelem, mind a maximális biztonság, komfort és hatékony üzemeltetés érdekében Önnek.

futes-elektromos.huElektromos fűtőpaneleink továbbfejlesztett szobahőmérséklet érzékelő és szabályozó berendezésének köszönhetően pedig, mindig állandó hőfokot biztosíthat minden körülmény között, mindamellett tudatos fűtéssel a fogyasztásuk is kevesebb lehet.

Ha Ön is korszerű elektromos fűtési berendezést szeretne, válassza a biztonságos és kedvező megoldást, használjon Thermor vagy Bonjour elektromos radiátort!
Minőség szuper áron, hosszú élettartam, több évtizedes gyártási múlt a neves francia márkától Önnek.
Forduljon hozzánk bizalommal, kérdése esetén készséggel állunk rendelkezésére elérhetőségeink bármelyikén!

Gyerekzár, biztonsági zár az illetéktelen vagy akaratlan beállítások elkerülése érdekében elektromos fűtés esetében

elektromos fűtőpanelek

Az elektromos fűtőpanelek alkalmazása alapjában véve is maximálisan biztonságos lehetőséget ad otthonunk, vagy bármilyen más helyiség fűtésére. Persze ha megfelelően beálltjuk az adott darabot, aztán jön gyermekünk, és véletlenül, nem tudván hogy mi az elállítja, az ellen igen nehéz védekezni. Vagy mégsem?

Az Evidence2 és Soprano elektromos fűtőpanelek rendelkeznek gyermekzárral. A Soprano elektromos fűtőtestek esetében ez a funkció a nyomógombok kombinációjával élesíthető (bővebben a Kezelési Útmutatóban). Az Evidence2 fűtőpanelek esetében, annak hátoldalán találhatunk pár darab kis csavar alakú stiftet, melyekkel fizikailag rögzíthetjük a hőmérséklet állítót, így ki van zárva a lehetősége, hogy azokat véletlenül elállítsa gyermekünk, vagy akár mi, esetleg kollégánk akinek melege van vagy épp fázik. A megoldás hatékonyságát az elektromos radiátoraink esetében az egyszerűsége is adja, ezért nyugodtan megbízhatunk ebben a funkcióban is.

Ha szeretne kiváló minőségű elektromos fűtőpaneleket vásárolni, melyeket akár gyerekzárral is elláthat, akkor cégünk kínálatában garantáltan nem fog csalódni! Ha kérdései adódnának bármely elektromos fűtés termékünkkel kapcsolatban, kérem keressen fel minket elérhetőségeinken!

Fűtsön tudatosan!

futes-elektromos.huSzeretné, ha Önnek nem kerülne irreálisan sokba a fűtés kiépítése, és kellemesen melegedhetne tökéletes komfortban? Akkor válasszon francia márkájú elektromos fűtőpanelt lakásába!

De miért is jó az elektromos fűtés? Amellett amit már előzőekben részleteztünk, Ön pontosan be tudja állítani a hőmérsékletet, és hogy melyik helyiségben hány fokot szeretne, ezzel pedig energiát takaríthat meg magának akár! Elektromos radiátorral kitűnően és egyszerűen szabályozhatóvá válik fűtése, nem fordulhat az elő, mint pl. vegyes tüzelés esetén, ahol ezt sokkal nehezebb szabályozni, és már rég elérte a kívánt hőmérsékletet a levegő, de a tüzet nem olthatjuk el. Ráadásul így azokban a helyiségekben fűtünk és olyan hőfokra, amelyikben szeretnénk és amennyire szeretnénk. Így nem fogyasztunk el felesleges energiát azon területek fűtésére, ahol éppen nem vagy nem annyira szükséges a meleg. Esetleg amikor nincs otthon, könnyen beállíthat egy temperáló hőfokot is, hogy ne teljesen kihűlt lakásba kelljen hazaérkeznie, és ne emésszen fel újra rengeteg energiát a kihűlt falak és helységek ismételt felfűtése.
Hiszen Ön határozza meg, hogy hol milyen meleg legyen a lakásban. Mindemellett az elektromos fűtés mellett szól az az érv is, hogy lényegesen tisztább megoldás, mint például a fafűtés.

Szeretne Ön is meggondoltan fűteni, de közben mégsem fázni, de nem is túlfűteni feleslegesen ingatlanát? Akkor válassza az elektromos fűtést Cégünktől, és használja ki az előnyeit! Fűtsön tudatosan Ön is!

Jó választás fürdőhelyiségek fűtésére is

futes-elektromos.huHa elektromos fűtési rendszerről beszélünk, az első kérdés, amely felvetődik, vizes helyiségek esetén, mint például a fürdőszoba, hogy miképpen tudnánk ott azt alkalmazni. Az elektromos fűtőpanelek olyan speciálisan kialakított fűtőrendszerek, melyek IP24 – azaz fröccsenő víz elleni – védelemmel vannak ellátva.

Ez a fűtőrendszer, amellett, hogy védve van a ráfröccsenő víztől, kettős szigeteléssel is rendelkezik, így a fürdőszobák tökéletes és biztonságos kiegészítői lehetnek.

Az elektromos fűtőpanelek fürdőszobai alkalmazásánál két dolgot kell figyelembe vennünk:

  • A fűtőtestek helyének kiválasztásakor fontos szem előtt tartani, hogy a fűtőpanelek kezelőszerveinek minimum 60 cm-re kell lenniük a folyó víztől, csaptelepektől, fürdőkádtól, zuhanyzótól. Illetve be kell tartani a használati útmutatóban leírtakat.
  • Lényeges, hogy az ezen helyiségben elvárt magasabb fűtési hőmérsékletnek megfelelően méretezzünk, így egy átlagos szigetelésű házban is legalább 45- 50 W/légm3-rel célszerű számolni a fürdőszoba esetén.

Mindezek segítségével biztosítható az optimális hőmérséklet a legalacsonyabb külső hőmérséklet esetén is az elektromos fűtés rendszereinkkel.

Amennyiben Ön is korszerű és biztonságos megoldást keres otthona fűtéséhez, válassza az elektromos fűtőpaneleket, és forduljon hozzánk bátran a részletekért!

Elektromos radiátorok: Mitől függ a fogyasztás?

elektromos radiátorokTélen, amikor akár hetekig kemény mínuszok vannak, alaposan próbára teszik fűtésrendszerünket. Ezért nem mindegy mit, hogyan és mivel fűtünk. Sokakban felmerül a kérdés, vajon gazdaságos-e az elektromos fűtőpanelek működése. Nem a legolcsóbb elektromos fűtéssel fűteni, de nem is kerül annyiba a kiépítése sem, mint sok más fűtésrendszeré.

Rendkívül sok tényezőtől függ az, hogy mennyi energiát kell befektetni egy bizonyos hőfok eléréséhez. Ezek közül a legfontosabb az épület szigeteltsége, a külső hőmérséklet, a fűtendő terület nagysága, belmagassága, valamint az elérni kívánt belső hőmérséklet. Az ajtók és ablakok nem megfelelő szigetelése, elhelyezése is elég gyakran problémákat okoz. A legtöbbször érezzük, hogy ezek közelében húz be a hideg, tehát ott szökik el a meleg.
A legjobb “rezsicsökkentés” mindig a szigeteltség javítása. A tudatos fűtés szintén befolyásolja fűtésre fordított költségünket, ez természetesen nem csak az elektromos fűtés esetén igaz. Mindig csak ott célszerű fűteni és annyira, ahol erre igény van és amennyire. Elektromos fűtőpanelek esetén a fogyasztását adott helyen, legfőképp a beépített termosztát kifinomultsága befolyásolja. Azaz minél pontosabban tartja elektromos radiátorunk a beállított hőmérsékletet.

A fogyasztást tehát számos tényező befolyásolja, ám mivel az otthonok kialakítása és a külső tényezők is eltérőek, nehéz pontos számítást végezni erre vonatkozóan. Az elektromos radiátorok hatékony és komfortos elektromos fűtési megoldást kínálnak Önnek!

Elektromos radiátorral hatékonyan és komfortosan fűthet, ha pedig teheti, és gondot fordít az ingatlant érintő befolyásoló szempontokra, csökkenti is a fogyasztását. Nézzen szét honlapunkon, és válogasson elektromos radiátoraink között!

Elektromos fűtés?

elektromos fűtésÖsszevetve egy vizes fűtési rendszer kiépítésével, az elektromos fűtési rendszer kivitelezése olcsóbb. Természetesen, egy modern gázas-vizes fűtésrendszer kisebb fogyasztással üzemel, mint bármely elektromos fűtés, legyen az norvég fűtőpanel, bármilyen infrapanel, elektromos kazán stb.
Viszont az elektromos fűtés, olcsó kiépítése és francia technológiájú fűtőpaneleink kedvező ára mellett, érdemes átgondolni az elektromos fűtés rendszer létjogosultságának kérdését is. Az elektromos fűtés által felhasznált áram teljes mértékben hővé változik, így nem vész kárba energia sem. Továbbá érdemes figyelembe venni a rugalmasságot és komfortot is, amelyet egy elektromos radiátoros rendszer biztosíthat számunkra. Az elektromos fűtési rendszer kiépítése nem igényel a falban elvezetett csöveket, kéményt, engedélyeztetést stb., és bárhol elhelyezhető otthonunkban, hiszen az elektromos áram bárhova, általában költséghatékonyan eljuttatható.

Fűtőpanelek távfűtés esetén is?

Az elektromos fűtési rendszer kiépítése előnyös lehet távfűtés mellett is. Az ilyen fűtéses lakásokban sok bosszúságot okozhat az, hogy a fűtés csak egy adott időszakban elérhető, és akkor sem mindig a kívánt komforttal párosítva. Megesik az is sokszor, hogy a kora őszi és késő tavaszi időszakokat is hideg időjárás jellemzi, de sajnos nincs lehetőség a távfűtés elindítására. Ilyenkor előnyös lehet, ha elektromos fűtésrendszert, elektromos radiátort alkalmazunk. Mely az Ön igényeinek megfelelően bármikor üzemeltethető, a kívánt hőmérséklet beállításával.

Ha Önt is zavarja, hogy nem saját kezében van lakása fűtése, akkor a távfűtés mellé is választhatja elektromos fűtőpaneleinket!

Válassza a Thermor és Bonjour elektromos fűtőpaneleket akkor is, ha nem fő fűtést csak kiegészítő fűtést keres!

Válassza a Thermor és Bonjour elektromos fűtőpaneleket akkor is, ha nem fő fűtést csak kiegészítő fűtést keres! Az elektromos fűtőpanelek kiváló lehetőséget nyújtanak akkor is, ha csak kiegészítő fűtésre van szükségünk, melyekkel egy adott helyiségben megtámogathatjuk az általánosan használt fűtésrendszereket. Erre leginkább a téli időszakban van nagy szükség, valamint akkor, ha az átlagosnál magasabb hőmérsékletet szeretnénk elérni. A tavaszi és őszi átmeneti időszakban is érdemes elektromos radiátorral fűteni.

Persze, ha nem figyelünk oda a méretezésre, az elektromos fűtőpanelek előnyei nem biztos, hogy ideálisan érvényesülnek majd a gyakorlatban is. Ezért fontos, hogy, amikor fűtőpanelt választunk, akár csak kiegészítő fűtésként is, mindig úgy tegyük, mint ha azt fő fűtésként kívánnánk alkalmazni. Ez több okból is lényeges. Első sorban így garantáltan költséghatékonyan látja majd el feladatát elektromos fűtőpanelünk, továbbá ha valami miatt csak ezt szeretnénk használni a jövőben az adott helyiség fő fűtéseként is, akkor is tökéletesen ellátja a feladatát!

Ha szeretne minőségi elektromos fűtőpaneleket vásárolni, akár kiegészítő fűtés gyanánt, akár egyéb célokra, akkor válasszon minket, a Thermor és Bonjour fűtőpaneleket! Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

A termosztát vezérelt elektromos fűtés beállításairól

elektromos fűtés

A Bonjour és Thermor elektromos fűtőtestek mindegyike rendelkezik beépített termosztáttal! Így az elektromos fűtés egyszerűen szabályozható és komfortos üzemű. Nem beszélve az energiatakarékosságról, mely a minél pontosabb hőtartás következménye is egyben. A termosztátok automatikusan szabályozva az elektromos fűtőpanel működését, tartják a beállított hőmérsékletet, az Ön maximális kényelme érdekében.

A Bonjour modellek esetében ez mechanikus termosztátot takar, melynek hőmérséklet állítója minimum-maximum értékek között állítható, szabható testre az igényeknek megfelelően. Ez a pontosabb beállítás érdekében szobahőmérő használatával bekalibrálható akár, hogy pontosan hová tekerve hány fokot tart a készülék majd.

A Thermor készülékek minden esetben elektronikus termosztáttal rendelkeznek, mely nagyon pontosan (kb. +-0,1 fok) tartja a beállított és kívánt hőmérsékletet. Ezen felül a Thermor Evidence2 széria vezérlője a négy (komfort, eco, fagymentesítő, off) tolókapcsolóval választható program mód mellett tartalmazza a “beszámozott” hőmérséklet szabályozót is. Így a pontos hőfok beállítás egyszerű művelet.

A Soprano modellcsalád az elektronikus termosztát és választható program módok mellett, digitális kijelzővel is rendelkezik, nyomógombos állíthatósággal illetve időzíthetőséggel az alábbiak szerint:

Az időzítővel a beállított időtartam letelte után kapcsolhatja ki/be a készüléket.

– Ha az időzítő beállítása on, akkor a készülék a beállított idő (1-24 óra) letelte után komfort módba bekapcsol.

– Ha az időzítő beállítása off, akkor a készülék komfort módból a beállított idő (1-24 óra) letelte után kikapcsol.

Fentieken felül a Soprano és Evidence2 modellek kezelő felülete zárolható is, így elkerülve a véletlen vagy illetéktelen módosításokat a készüléken.

Fontos, hogy ne tegye huzatba a készülékeket, mert ez megzavarhatja az elektromos fűtőtest hőérzékelőjét, és így a termosztátot is.

Ha további kérdése van a termosztát vezérelt elektromos fűtés beállításairól, keressen minket bizalommal!  

Miért érdemes a Thermor és Bonjour elektromos fűtést választani?

elektromos fűtőpanel A fűtőpanelekben nem hagyományos izzószál található, melyet korábban megszoktunk az elektromos fűtések világában, hanem egy kerámia magos speciális fűtőbetét, amely az izzószálaknál jóval alacsonyabb hőmérsékleten működik (250 Celsius felületi hőmérséklettel).

A fűtésteljesítményt precíz elektronikus vagy mechanikus vezérlés szabályozza. Az elektromos fűtőpanel a kívánt hőmérséklet elérése után ki-be kapcsol, csak akkor közöl hőt, amikor arra szükség van.

További megtakarítás érhető el a takarékfunkciók használatával. Érdemes kihasználni a Thermor készülékek vezérlő adta takarékossági lehetőségeit, ugyanis ezekkel további energiamegtakarítás érhető el. Például, amikor nem vagyunk a helyiségekben, mondjuk munkaidőben, nem kell ugyanazt a hőmérsékletet tartani, mint egyéb esetben. Ilyenkor “eco” módba célszerű kapcsolni az elektromos fűtőpanel vezérlését, így az egy csökkentett hőmérsékletet tart a termosztáton beállítotthoz képest, amíg vissza nem kapcsolja komfort vagy más módba.

Ne feledje, tudatos fűtéssel az elektromos fűtőtestek energiafelhasználása a komfort csökkenése nélkül is mérsékelhető! Ebben vannak segítségére az elektromos fűtőpanel beállítási lehetőségei is. A fűtőpanel maximálisan igazodik az Ön igényeihez, magas komfortot és egyszerű kezelhetőséget biztosítva szolgálja Önt!

 

Soprano Sense2 WIFI – a legmodernebb fűtőpanel

Szeretné, ha mindig figyelemmel kísérhetné a fűtés és a helyiségek hőmérsékletét, és bármikor beavatkozhatna? Akkor a Soprano Sense2 WIFI fűtőpaneleket Önnek találták ki!

A Soprano Sense2 WIFI túlzás nélkül a legmodernebb fűtőpanelek tagja, amik ma elérhetőek a piacon. Számos innovatív fejlesztésen esett át, de a leginkább figyelemre méltó tulajdonsága a WIFI-n keresztüli vezérlés, amit egy mobiltelefonos applikáció segítségével lehet megoldani. A mobilappon folyamatosan lehet követni az adott helyiség aktuális hőmérsékletét, a fűtőpanel fogyasztását, illetve beállítható a kívánt hőmérséklet, a készülék üzemmódjait, programozását is tudja módosítani. A Soprano Sense2 WIFI fűtőpanellel könnyedén megvalósítható az okos otthon koncepciója is, hiszen infravörös jelenlétérzékelője segítségével akár automatikus is lehet a fűtés működtetése.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a Soprano Sense2 WIFI fűtőpanelek és az elektromos fűtések iránt, szerezze be őket kínálatunkból! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és megválaszoljuk!

 

Mi az az ERP, elektromos fűtés tekintetében?

Az elektromos fűtés piac nagy változása

elektromos fűtőpanelekAz Európai Unió döntéshozói az energiafelhasználás csökkentésére vonatkozóan, folyamatosan újabb és újabb jogszabályokat alkotnak.

Ilyen az elektromos fűtésekre 2018. január 1-től bevezetett “Erp” jogszabály is. Amely szabályozza az elektromos fűtőpanelek kérdéskörét is.

Ezen időponttól minden Gyártó elektromos fűtés terméke, aki az Európai Unióba értékesít, meg kell feleljen ezen törvényben leírtaknak.

A Forgalmazók, a nem ERP kompatibilis termékeket, csak a 2017 év végéig az országba vagy az EU területére beérkezett készletük erejéig értékesíthetik. Ezt követően már csak ERP kompatibilis elektromos fűtő készülékek lesznek elérhetőek.

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Lényegi és a vásárlók szempontjából legfőbb változás, hogy az elektromos fűtőpanelek, elektromos törölközőszárító radiátorok stb. drágábbak lesznek. Ugyanis a törvényi előírások megfelelősége érdekében a termékeket új funkciókkal szükséges bővítenie a Gyártóknak. Melyek fejlesztést és drágább összetevők beépítését követelték meg.

Leegyszerűsítve a lényegre: változás az elektromos fűtés termékek esetében, hogy a heti programozhatóság nélküli készülékek, legyen az mechanikus vagy elektronikus termosztáttal szerelve, nem szerelhetőek falra!

elektromos fűtőpanelekAmennyiben bármely Forgalmazó a 2018-tól gyártott, nem elektronikus termosztátos és nem heti programozhatóságú elektromos fűtőkészüléket falra szerelhetőként értékesíti, törvényt sért!

Természetesen a jogszabálynak még vannak további előírásai is, de a fogyasztók szempontjából fentiek lényegesek.

A mechanikus termosztátos és/vagy heti programozhatóság nélküli készülékek (pl.: a kiváló Bonjour modellcsaládunk) 2018-as gyártási évtől csak mobil, azaz lábon álló kivitelben lesznek elérhetőek (opcionálisan ugyanakkor vásárolható ezen modellekhez fali konzol), és törvényi előírásnak megfelelően minden gyártmány nem falra szerelhető elektromos fűtőkészüléke, az alábbi szöveg feltüntetése mellett értékesíthetőek:
“A termék kizárólag jól szigetelt helyiségek fűtésére vagy alkalmankénti használatra alkalmas!”

Ezen szöveget, esetünkben kizárólag az új Bonjour elektromos radiátorokra vonatkozóan kell feltüntetni!

Természetesen a programozható “Erp ready” Thermor elektromos fűtőpanelek, melyek fali konzollal kerülnek értékesítésre, opcióként pedig tartólábbal is megvásárolhatóak, használhatóak lesznek teljesen manuális módban is, azaz a beállított hőmérséklet alapján üzemelve kizárólag.

Az új kihívásoknak megfelelően a nagy múltú francia Thermor márka, időben felkészülve a változásokra, kifejlesztette az ERP kompatibilis elektromos fűtőpaneleit, melyek hamarosan honlapunkon is elérhetőek lesznek és rendelhetőek raktárkészletről.

2018 előtt gyártott termékeink kizárólag a készlet erejéig elérhetőek!

Elektromos fűtést érintő kérdéseivel bátran keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

Miért érdemes a legújabb 2018-as ERP modellek mellett dönteni?

Miért érdemes a legújabb 2018-as ERP modellek mellett dönteni?Ahogy más műszaki termék kapcsán, úgy az elektromos fűtés terén is évről évre új innovációkkal örvendeztetik meg a gyártók a vásárlókat. A legújabb Thermor elektromos fűtőpanelek, igazán kedvező műszaki paraméterekkel rendelkeznek, főként az üzemelés szempontjából, ezért érdemes a 2018-as ERP modellek mellett dönteni!

Mivel a 2018-as ERP rendelet sokkal korszerűbb berendezések üzemeltetését írja elő, a legújabb elektromos fűtőtestek már olyan funkciókkal bírnak, amelyek hozzájárulnak a teljes körű, biztonsági feltételekhez is. A működést mechanikus, de leginkább elektronikus érzékelő és fűtést vezérlő termosztát biztosítja, aminek köszönhetően az elektromos fűtés sokkal gazdaságosabban üzemeltethető, mint korábban. Kihasználva a programozási lehetőségeket, pedig még tovább csökkenthető fűtésköltsége a Thermor elektromos radiátoraival. Mivel rendkívül felhasználóbarát a kezelőfelület, ezért az elektromos fűtés idei innovációinak kezelését hamar el lehet sajátítani, szakember útmutatása nélkül is.

Válassza a könnyű beállíthatóságot, ergonomikus digitális kezelőfelületet (Evidence3, Soprano Sense2 esetében) és a kedvező feltételeket, döntsön az innovációk mellett! Ha további információkat szeretne megtudni vásárlás előtt az elektromos fűtésről, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Praktikus megoldás elektromos fűtőpanelekkel felújításkor is!

Praktikus megoldások felújításkor: a fűtőpanelekkel jelentős összeget is megspórolhat! Számos épület esetében találkozhatnak az emberek központi fűtésrendszerrel, ami egyrészt előnnyel jár, másrészt hátránnyal is, ugyanis a kivitelezők számára igazi kihívást jelent az, hogy bővítés esetén az új helyiségekbe is bevezethessék a rendszerhez kapcsolódó fűtőcsöveket, szerelvényeket stb. Szerencsére manapság már nem kell erre a feladatra kihívásként tekinteni, ugyanis a fűtőpanelek alkalmazásával az új helyiségekben is biztosítható a komfortos hőmérséklet. Ráadásul az elektromos radiátorok alkalmazása esetén, egyből megoldott a helyiségenkénti külön hőmérséklet szabályzás is.

A fűtőpanelek felhasználásával időt, energiát és akár jelentős összeget is megspórolhatnak, ugyanis a meglévő rendszert nem kell szétszerelni, bővíteni, rombolással járó munkákat végezni ahhoz, hogy az új helyiségekbe is bevezetésre kerülhessen a fűtés. Ebben az esetben csak a fűtőpanelek felszereléséről kell gondoskodni, és máris elérhető a kellemes hőmérséklet.

Ha Ön is szeretné leegyszerűsíteni munkáját, fedezze fel a fűtőpanelek kínálatát! A megvásárlásukhoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Korszerű és hatékony megoldást keres fűtésére?!

Korszerű és hatékony megoldást keres fűtésére?! Az elektromos fűtésnek egyre nagyobb a népszerűsége, nem véletlenül, ugyanis ezzel gyorsan és könnyedén megoldható bármilyen helyiség fűtése, ahol rendelkezésre áll elektromos áram. Önnek is korszerű megoldásra van szüksége a fűtés kialakításához? Szerezze be kínálatunkból elektromos fűtőpanelét!

A Thermor és Bonjour fűtőpanelek bárhol alkalmazhatóak, önálló elektromos fűtésnek számítanak, mivel rendeltetésszerű használatukhoz egyedül elektromos áramra van szükség, vagyis a lakásoktól kezdve az üzlethelyiségeken át a nyaralókig bárhol felhasználhatóak, ahol a hidegebb napokat az emberek gazdaságos elektromos fűtés használatával és korszerű fűtőberendezéssel szeretnék megélni.

A fűtőpanelekkel már a beruházás fázisában jelentős összeget takaríthat meg. A beépített termosztát folyamatosan ellenőrzi a fűtendő helyiség hőmérsékletét és szavatolja a program hatékony energiafelhasználását. Az Evidence3, Soprano Sense2 és Riva3 modelleknél ráadásul tetszőlegesen beállíthat két hőmérséklet értéket a nap különböző szakaszaira, akár 1 hétre előre is, amivel akár 25 % energiát is megtakaríthat.

Az általunk kínált elektromos radiátorok, az elektromos fűtések kategóriáján belül a legkorszerűbb berendezések közé tartoznak. Tapasztalja meg Ön is az előnyeiket, szerezze be őket kínálatunkból, kérdése esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Korszerű és gazdaságos elektromos fűtést szeretne? Válassza az Evidence3 készüléket!

elektromos fűtőpanelekMostanában egyre nagyobb teret kapnak az elektromos fűtőpanelek, ami nem véletlen, hiszen a használatuk sok előnnyel jár, ráadásul küllemük jelentős mértékben meghatározza az ingatlanok harmóniáját is. E téren nap, mint nap kedvező újdonságokkal lepik meg a vásárlókat a gyártók; jelenleg az egyik legkedvezőbb elektromos fűtőberendezéseknek az Evidence3 modellek bizonyulnak.

Az Evidence3 fűtőpanel a legkorszerűbb és legbiztonságosabb készülékek közé sorolandó. A készülékhez egy olyan, programozható termosztát is tartozik, amivel gazdaságosan, az életritmushoz igazítva üzemeltethető az elektromos fűtőpanel, ráadásul a nagyobb rácsoknak köszönhetően sokkal intenzívebben bocsájtja ki a meleget, így rövid időn belül bármilyen helyiség felfűthető. Természetesen ehhez hozzájárul a készülékben található kerámiamagos fűtőbetét és a legújabb HD panel kialakítás, amely sokkal egyenletesebben adja le a hőt, mint egy hagyományos elektromos konvektor! Az Evidence3 fűtőpanel a gazdaságosság és a hatékonyság mellett biztonságos is, erről pedig a készülékben található túlmelegedés-gátló és borulás érzékelő szenzor is gondoskodik.

Az Evidence3 fűtőpanelek megfelelnek azon kritériumoknak, amelyek manapság felmerülhetnek a vásárlók részéről egy elektromos fűtőberendezéssel kapcsolatban. Tapasztalja meg Ön is a fűtőpanelek előnyeit, megvásárlásukhoz vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Ismerkedjen meg közelebbről is a Thermor Soprano Sense 2 modern üzemmódjaival!

elektromos fűtőpanelekManapság az elektromos fűtőpanelek igazi népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül, ugyanis alkalmazásukkal egyszerűen és könnyedén megoldható egy adott ingatlanon belül bármelyik helyiség felfűtése. Ha Ön is szeretné megtapasztalni az elektromos fűtőpanelek előnyeit, azonban még nem tudja, hogy melyik modellt válassza a Thermor Soprano Sense 2 modellekben nem csalódhat!

A Thermor Soprano Sense 2 a legmodernebb elektromos fűtőpanelek közé tartozik, aminek egyik nagy előnye az üzemmódjaiban és innovatív opcióiban teljesül ki. Az úgynevezett Ecoboost funkciója automatikusan megemeli a hőmérsékletet 1 fokkal maximum 10 percig (Kézi üzemmódban), a beállított komfort hőmérséklethez képest, amint belép a helyiségbe. Ezt infravörös mozgásérzékelője teszi lehetővé. Pár perc elteltével az elektromos radiátor visszatér a beállított komfort hőmérsékletre.

Rendkívül egyszerűen programozható, akár a hét minden napjára, az életritmusához igazíthatja a fűtőpanel működését. A készülék három üzemmódot biztosít; manuális, programozható és automata. Az elektromos fűtőpanel Manual üzemmódja értelemszerűen a kézi vezérlést takarja. A programozhatóság pedig lehetővé teszi, hogy három komfort hőmérsékleti időszakot beállíthat az adott napra, hét napon keresztül. Amennyiben program üzemmódban lép a helyiségbe, és a készülék éppen ECO módban üzemel, a mozgásérzékelő jele alapján automatikusan komfort hőmérsékletre kapcsol, amíg jelenlétét érzékeli. Végül, az automata üzemmód a felhasználó jelenlétének és távollétének megfelelően állítja be hőmérsékletet, a megadható ECO és komfort értékeknek megfelelően. Azaz jelenlétet érzékelve komfort módban üzemel, majd ha elhagyja a helyiséget fél óra múlva ECO üzemmódra vált.

Legyen tulajdonosa egy modern, könnyen kezelhető és dizájnos elektromos fűtőpanelnek, tapasztalja meg Ön is az innovatív vezérlés által nyújtott kényelmet! Szerezze be kínálatunkból a Thermor Soprano Sense 2-t, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken vagy rendeljen oldalunkról!

Tervezzen tudatosan az elektromos fűtést illetően!

Tervezzen tudatosan az elektromos fűtést illetően!Amikor beköszönt a zord időjárás, egyre több ingatlantulajdonos töri a fejét azon, hogyan tudná megfelelő hatékonysággal, komforttal ugyanakkor alacsony beruházási költséggel megoldani fűtését. E téren igazi népszerűségnek örvend az elektromos fűtés, azonban ahhoz, hogy megfeleljen az elvárásoknak, és valóban költséghatékonyságot kínáljon, bizonyos kérdéseket át kell gondolni az elektromos fűtőpanel vásárlása előtt.

A beszerzés előtt a legfontosabb kérdéskör a beruházási költségekkel kapcsolatos. Emellett a jelenben a jövőre is célszerű gondolnia, vagyis ezen kívül az is fontos, átgondolandó kérdés, hogy melyik a legkedvezőbb ár-érték arányú készülék, amely hosszú éveken át gondmentesen kiszolgálja igényeit. A Thermor elektromos radiátorai kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek a piacon! Vigyázzon, nem biztos, hogy a legolcsóbb a legjobb választás, ahogy az sem, hogy a drágább jobb! Elektromos fűtés termékeink a kor színvonalához igazodva, megfizethető áron kínálják ugyanazt a minőséget, komfortot és fogyasztást, mint például a jóval drágább norvég elektromos fűtőpanelek.

A Thermor és Bonjour elektromos fűtés kapcsán érdemes azt is figyelembe venni, hogy a rendszer kiépítési költsége elhanyagolható más fűtési módokhoz képest, illetve gyorsan, akár szakember segítsége nélkül is megoldható.

Amennyiben kérdései lennének, szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére!

Milyen magasra célszerű szerelni a fali konzolos elektromos fűtőpanelt?

Milyen magasra célszerű szerelni a fali konzolos elektromos fűtőpanelt?Amikor az emberek elektromos fűtőpanelt vásárolnak, többször felmerülő kérdés az, hogy a készüléket milyen magasra célszerű szerelni a hatékonyságát illetően.

A fűtőpanelek, elektromos konvektorok, a természetes konvekció elvét kihasználva melegítenek hatékonyan. Ez pedig azt jelenti, hogy hőáramlás segítségével a helyiség levegőjét melegítik fel úgy, hogy a készülék alján beáramló hidegebb levegő a berendezés fűtőbetétjén átáramolva felmelegszik, majd a felső rácsozaton távozva fűti a helyiséget. Ugyanígy működnek a jóval drágább norvég fűtőpanelek is, ugyanakkora hatásfokkal és fogyasztás mellett. A Thermor duplasoros kerámia betétes, korszerű fűtőbetéteinek bordázatai pedig még inkább elősegítik ezt a folyamatot. Ezzel a működéssel az elektromos fűtőpanel hőáramlást (de nem légmozgást) hoz létre az adott helyiségben. A modern berendezések működéséről saját termosztátjuk gondoskodik, ami a beállított hőmérséklet függvényében a készüléket ki- és bekapcsolja, precízen megtartva a beállított értéket a helyiségben.

Mindezen információkból arra lehet következtetni, hogy a készüléknek szüksége van egy „hasznos” térre maga alatt, a hatékony és biztonságos működés miatt. A legideálisabb, ha az elektromos fűtőpanelt minél alacsonyabbra telepítik, a padlószinttől viszont legalább 10-15 centiméter távolságot betartva. Így garantált az optimális működése a készüléknek és az alján található termosztát vezérlő hőérzékelőnek is.

Ha további információkra lenne szüksége az elektromos fűtőpanel telepítését illetően, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Telefon:06-20-590-0863
E-mail:info@futes-elektromos.hu
Elérhetőségek