Miért a Thermor-t?


TH Coins Arrondis TH Design (rose) TH Confort 2 (femme allongée) TH Chauffe rapide

 


Mert
88 év szakmai tapasztalat, a gondos tervezés és Design meggyőző garancia. A Thermor és Bonjour márkák a francia tulajdonú nemzetközi Atlantic Group-hoz tartoznak, így a hitelesség és minőség szintén garantált.

Mert Számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkeznek, melyek energiát takarítanak meg. Hatásfokuk gyakorlatilag 100%.

Mert Kedvező árú, mégis minőségi elektromos konvektorainkkal gyorsan és egyszerűen megoldható a fűtés, akár kiegészítő vagy fő fűtésről van szó.

Mert A Thermor és Bonjour elektromos fűtőpanelek kiváló komfortot és hőérzetet biztosítanak, nagyon gyors felfűtéssel.

Mert A felhasználási területe roppant széleskörű. Lakások, házak, nyaralók, üzlethelyiségek, iroda-lakókonténerek stb. fűtésére is tökéletesen megfelelnek.

Mert Minden általunk forgalmazott elektromos fűtőtest precíz beépített termosztáttal (ezzel energiát takarítva meg Önnek) és dugvillával, hosszú élettartamú diffúzoros alimínium ötvözetű fűtőelemmel, túlmelegedés gátlóval és borulásérzékelővel rendelkezik. Továbbá tartozék a fali konzol vagy tartóláb készlet is. Igényes kialakítása, dizájnja és porfestett acél háza pedig szemet gyönyörködtető, esztétikus megjelenést biztosít.

MertHasználatuk rendkívül egyszerű, biztonságos és hangtalan. Elektromos radiátoraink felszerelése ráadásul szakember segítsége nélkül is könnyen és gyorsan megoldható. Opcionális tartólábainak hála pedig bárhol használható az épületen belül.

MertElkötelezett a környezet védelem iránt. A Thermor öko-állampolgár szemlélete végig kíséri a gyártási folyamatot, oldószer mentes festék, speciális felületkezelés, ami nem jár a víz szennyezésével, a minél kevesebb gyártási hulladék stb. Nagy hangsúlyt fektet továbbá a termékek újrahasznosíthatóságára és szelektív feldolgozására élettartamuk után, betartva az európai irányelveket (WEEE).

Convector cirkulalBONJOUREVIDENCE és SOPRANO panelek ugyanolyan konvekciós elven és hatásfokkal működnek, mint például a jóval drágább norvég rendszerek. Ráadásul minőségben sem maradnak el azoktól. A gravitációs elv alapján alul beszívott hideg levegő a fűtő elemen átáramolva felmelegszik, majd felül a “rácsozaton” keresztül kiáramolva fűti a helyiséget.  Elektromos radirátoraink esetében a fűtőelem egy túlmelegedés gátlóval is rendelkező, hosszú élettartamú, biztonságos, különleges alumínium ötvözetű egység, mely diffúzorokkal ellátott. Maximum 250 fokon működik, így nem égeti el a szálló port, ezért használata közben nem keletkezik egészségre ártalmas “melléktermék” sem. A kompakt méretű panelek nagy teljesítményre képesek, a legkisebb helyiségtől, az akár 25 m2-es területig megoldható a komfortos meleg (hőszigeteléstől függően), egyetlen fűtőtesttel.

Különlegességei továbbá:

– kerámiamagos, dupla soros diffúzoros fűtőelem

– a kettős szigetelése (IP24) miatt fürdőszobában is elhelyezhető

Opcionális tartóláb

További érdekességek az elektromos fűtőtestekről

Döntsön okosan!

 

Telefon:06-20-590-0863
E-mail:info@futes-elektromos.hu
Elérhetőségek