Válasszon megfelelő fűtőtestet otthonába!

Nem mindegy, mennyit költünk fűtésre, mennyire nehéz felszerelni, és hogy megkönnyíti-e az otthoni életet vagy sem, nem mellesleg számtalan féle fűtési megoldás létezik, melyekből válogathatunk, így nehéz a döntés.

Az elektromos fűtés, a villanyfűtés általunk forgalmazott típusai hosszú élettartamúak, kiváló ár-érték aránnyal büszkélkednek, továbbá számos komfort növelő tulajdonsággal rendelkeznek.

Cégünk a Thermor és Bonjour elektromos fűtés márkák hivatalos magyarországi képviseleteként, elhozta Önnek az egyik legjelentősebb európai Gyártó termékeit. Az “Atlantic Group” 19 gyárral rendelkezik világszerte, és sok márkát tömörít magában, melyek lefedik az elektromos fűtés piac legtöbb szegmensét (villanybojlerek, elektromos fűtőtestek, megújuló energia, hőszívattyúk stb.). Évi kb. 6 millió elektromos fűtőpanelt állít elő, így a tapasztalat és minőség biztosított.

soprano

A Thermor és Bonjour elektromos fűtőtesteknek rengeteg előnyük van. Nézzünk meg párat:

 • Családbarát, termékeink biztonságosak, erről árulkodnak többek között a lekerekített sarkok, a beépített túlmelegedés gátló, és a hosszú élettartamú alumínium fűtőelem is.
 • Csendesek, hangtalanul működnek, így biztosan nem fogja Önt zavarni.
 • Gyors felfűtésűek. Így bekapcsolást követően nagyon hamar fűtenek.
 • Beépített termosztáttal rendelkeznek. Mely pontos szabályozhatóságot és maximális komfortot garantál Önnek. Illetve megoldható akár a helyiségenkénti hőmérséklet szabályozás is, hogy csak ott, akkor és annyit fűtsön, amennyi szükséges, így további energiát takarítva meg.
 • Környezet kímélő gyártási folyamat (“öko állampolgár” szemlélet). Oldószermentes festék, újrahasznosíthatóság, rendkívül kevés gyártási hulladék – ez mind jellemző elektromos fűtőpaneljeinkre.
 • Kettős szigetelésének köszönhetően fürdőszobában is elhelyezhetőek.
 • Francia dizájnjuknak köszönhetően remekül illik bármely helyiségbe.
 • A Thermor 84 éves tapasztalattal rendelkezik az elektromos készülékek piacán.

Elektromos konvektoraink üzemeltetése esetén a fenntartási költségek kizárólag áram fogyasztására terjednek ki, a fűtőpanel üzemeltetése során nincs szükség szakember által végzett karbantartásra. A karbantartás kimerül a panel portalanításában, ami akár egy porszívó segítségével bárki által könnyen elvégezhető. Az elektromos fűtés további előnyös tulajdonsága, hogy gyorsan és egyszerűen kiépíthető ez a rendszer.

Ezen felül még számos előnnyel rendelkeznek a Thermor és Bonjour elektromos fűtőpanelek, ezekről győződjön meg saját maga is!

Tekintse meg kínálatunkat és forduljon hozzánk bizalommal!

Thermor Evidence2

THERMOR VAGY ATLANTIC?

elektromos fűtőpanelekItthon, ha az emberek elektromos fűtőpaneleket szeretnének vásárolni, a kínálatban találkozhatnak Thermor és Atlantic márkájú termékekkel is. Ez senkit ne tévesszen meg, ugyanis mindkét márka a francia Atlantic Group tagja. Ugyanazt a minőséget, hatásfokot és gondos tervezést kapja minden esetben.

A Thermor gyár az elektromos fűtőpanelek, konvektorok gyártója, ami több mint nyolc évtizede fejleszti fűtőkészülékeit, annak érdekében, hogy minél korszerűbb és megbízhatóbb berendezéseket biztosíthasson a vevők számára. A márka pedig az Altantic Groupe tagja, ahol húsznál is több gyárban készülnek a különböző elektromos konvektorok, radiátorok, fűtőpanelek, bojlerek és egyéb fűtéstechnikai eszközök.

Míg Franciaországban Thermor termékekkel találkozhatnak a vásárlók leginkább, addig külföldön, főként Kelet- Erurópában Atlantic márkanévvel kerülnek a piacra a csoport által gyártott színvonalas fűtéstechnikai berendezések.

Bármilyen formában is találkozik az Atlantic Group termékeivel, az elektromos fűtőpanelek egyformán magas minőséget képviselnek. Kérdés esetén vagy, ha rendelni szeretne, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

AZ ELEKTROMOS FŰTÉS SZÉLESKÖRŰ FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEI ÉS ELŐNYEI:

Az elektromos fűtés napjainkban már nem kizárólag szélsőséges esetekben alkalmazandó fűtési módozat. Elektromos radiátoraink mindegyike beépített termosztáttal rendelkezik, melynek pontossága felelős első sorban a gazdaságosságáért. Minél pontosabban tarja a beállított hőmérsékletet a készülék, annál kedvezőbb lesz a fogyasztása. A diffúzoros alumínium ötvözetű fűtőelem (nem csupasz fűtőszál), a pontos, beépített termosztát, illetve a Gyártó szakmai múltja mind erősítik a márka hírnevét.
A tapasztalatokat felhasználva folyamatosan fejleszti a Fűtőpaneleket immár sok évtizede, mindig a kor szelleméhez és elvárásaihoz igazítva, az Ön kényelme érdekében.

Elektromos fűtőtestjeink a felvett energiát szinte teljes egészében, gyakorlatilag 100%-ban hasznosítják.
Égéstermék nem keletkezik, ezért nem kell félnünk a szén-monoxid mérgezéstől sem.
Elektromos radiátorainkat, hőfok szabályozójának, burkolt fűtőelemének és beépített túlmelegedés gátlójának köszönhetően, maximális biztonsággal használhatja a nap 24 órájában, anélkül, hogy bármilyen gondot kellene fordítania működésére.
Karbantartást nem igényel, hangtalan működésének köszönhetően pedig nem zavarja Önt semmiben.

Kiépítési költsége elhanyagolható, semmilyen engedélyt nem igényel, és szakember segítsége nélkül is gyorsan kivitelezhető. Bárhol használható, ahol villamos áram áll rendelkezésre.

Ha szeretné elektromos fűtéssel fűteni lakását, nyaralóját, vagy irodáját, hívjon minket bizalommal! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére esetleges kérdéseinek megválaszolásában!

futes-elektromos.hu

MIÉRT FONTOS A MEGFELELŐ MÉRETŰ FŰTŐPANEL KIVÁLASZTÁSA?

Hogyan határozzuk meg, hogy milyen elektromos fűtőpanelre van szükségünk, hogy az az alul méretezés miatt ne fogyasszon sokat?

Ennél a fűtési formánál is általánosságban elfogadott az a számítási alap – megfelelő szigeteltség (FF besorolás vagy jobb) és átlagos belmagasság esetén (2,7 méter körül)- , hogy a panelek tekintetében kb. 35 Watt/légköbméterrel számolunk. Amennyiben a vásárolt panel teljesítménye eléri az így meghatározhatót, akkor a tapasztalatok alapján a készülék hozzávetőlegesen napi 8 óra tényleges fűtési idővel is képes lesz tartani a beállított hőmérsékletet normál fűtési szokások esetén! Természetesen rosszabb szigeteltség vagy nagyobb belmagasság esetén, nagyobb teljesítményű elektromos fűtőpanel szükséges, ezért a fűtés számla is magasabb lesz, mert a készüléknek többet kell dolgoznia az adott hőmérséklet fenntartásához. Jobb szigeteltségi jellemzők, esetleg alacsonyabb belmagasság esetén természetesen a fűtésre fordított villanyszámla is alacsonyabb lesz.
Viszont, ha alul méretezzük az elektromos fűtőpanelt, akkor az nem fogja tudni elérni a kívánt hőmérsékletet és emiatt folyamatosan fűteni fog, ezzel rengeteg áramot fogyasztva, és még megfelelő meleg sem lesz.

Ne feledje, az, hogy Önnek milyen teljesítményű fűtőpanelre van szüksége, a fűtendő légköbméter mellett, attól is nagyban függ, hogy mennyire szigetelt az adott helyiség!
Ha nem biztos benne, hogy mire van szüksége, akkor bátran kérjen segítséget kollégáinktól vásárlás előtt! Várjuk rendelését!

futes-elektromos.hu.16feb

MEGLEPŐ TÉNYEK AZ ELEKTROMOS FŰTÉSRŐL

Ön is egyszerű módját keresi fűtése megvalósításához, korszerűsítéséhez?
Ez esetben van ajánlatunk az Ön számára! Ismerje meg a Thermor és Bonjour elektromos fűtés minden előnyét és lehetőségét, melynek köszönhetően teljesebb képet kaphat az optimális fűtésrendszerről, és magabiztosabban dönthet.

Mikor a legideálisabbak az Ön számára francia elektromos fűtés rendszereink?!

 • elektromos fűtésAmennyiben gyorsan kivitelezhető, esztétikus, hosszú élettartamú és komfortos fűtésrendszert szeretne. Amely ráadásul helyiségenkénti hőfokszabályzást is lehetővé tesz Önnek, mindenféle további kiadás és szerelés nélkül is. Pár óra alatt kiépíthető elektromos fűtésrendszere, a Thermor és Bonjour elektromos fűtőpanelekkel.
 • Optimális megoldás akkor is, ha a hőszigetelésnek köszönhetően alacsony a hőigénye otthonának.
 • Kihagyhatatlan, ha áramtermelő rendszerrel (napelem, szél stb.) rendelkezik vagy csak tervezi annak megvalósítását. Hiszen ideális esetben 0.- forint is lehet fűtésszámlája, de még ha csak van egy kis feleslegesen termelt árama, akkor is érdemesebb azt fűtésre fordítani, mint töredék áron otthagyni a szolgáltatónál.
 • Amennyiben a gáz bevezetése egyáltalán nem megoldható az ingatlan esetében, vagy olyan anyagi terhet jelentene, ami csak nagyon hosszú távon térülne meg.
 • Kisgyermekek esetében, hiszen az elektromos fűtés folyamatos és egyenletes hőmérsékletet biztosít a helyiségben. A babák esetében pedig jelentősége van a megfelelő, kiegyenlített hőellátás biztosításának.
 • Ideális választás az általánosságban hűvösebb helyiségek esetében is, mint a mosdók, mellék és fürdőhelyiség. Ilyenkor kifejezetten praktikus az elektromos fűtés, mert segítségével megoldható az azonnali, gyors felfűtés is.

Vásároljon tőlünk elektromos fűtőtestet, ha szeretné megbízható fűtésrendszerrel felszerelni otthonát!

ELEKTROMOS FŰTŐPANELEK OPCIONÁLIS GURULÓ TARTÓLÁBAKON

Elektromos fűtőpanelek opcionális guruló tartólábakonAz elektromos fűtőpaneleknél megszokott és a legideálisabb megoldás is, hogy falra felszerelve helyezkednek el az ingatlanokban. Azt azonban kevesebben tudják, hogy a külön vásárolható (3.900.-Ft/pár) guruló tartólábakkal, a Thermor és Bonjour márka elektromos fűtés termékei, mobilizálhatóak is.

Előfordulhat, hogy nincs elegendő szabad falfelület a felszereléshez, vagy esetleg nem mindig ugyanabban a helyiségben használnánk elektromos radiátorunkat. Ezen esetekben javasoljuk, és ilyenkor hasznos lehet ezen kiegészítő az elektromos fűtőpanelhez.

A guruló tartóláb úgy lett tervezve, hogy azzal az elektromos radiátor hatásfoka, fűtési hatékonysága nem romlik a kiegészítő használata mellett sem. Igaz, így némiképpen több helyet fog foglalni.
A Thermor és Bonjour elektromos fűtőtestekhez a fali konzol mindenképpen tartozék. Viszont a rendelkezésre álló opcionális tartóláb megvásárlásával, akár az is megoldható, hogy az egyik helyiségben falra rögzítve használja a fűtőpanelt, ugyanakkor a falról leakasztva, a tartólábra helyezve azt, egy másik helyiségben alkalmanként használhassa.

Amennyiben mobilizálná az elektromos fűtőpanelt, kérje tőlünk vagy Webáruházunkban helyezze a kosárba megrendelésekor a guruló láb kiegészítőt is!

A MEGBÍZHATÓ ELEKTROMOS FŰTŐPANEL: ZÁRT FŰTŐBETÉT ÉS ELEKTRONIKUS VAGY GŐZNYOMÁSOS MECHANIKUS TERMOSZTÁT

elektromos fűtőpanel

Egy elektromos fűtőpanelnél több tényező is igazán számít. Az egyik ilyen a biztonság, melynek a zárt fűtőelemű rendszerek -mint a Thermor és Bonjour fűtőpaneleké- tökéletesen eleget tesznek, a másik a szabályozás pontossága. Tehát hogy a leadott energia mindig csak a kívánt hőfokig melegítse a helyiséget. Ezen tényezőért pedig a termosztátok felelnek. Minél pontosabb egy termosztát, annál kedvezőbb lesz az energiafelhasználás, azaz a fogyasztás is.

A Thermor és Bonjour elektromos radiátorokban a fűtőbetét nem izzik, mint a hagyományos elektromos fűtőpanelben, és a fűtőbordák nincsenek áram alatt, ennek köszönhetően a rendszer kifejezetten hosszú élettartamú, és nem utolsó sorban megbízható és biztonságos is lesz. Ehhez az alapelvhez társul még egy kifejezetten pontos beépített termosztát is minden modellünk esetében, ami garantálja, hogy elektromos fűtőpanelünk mindig annyi energiát használ fel, amennyire éppen szükség van. Mindez annak köszönhető, hogy a hőfokszabályozó  nagyon pontos elektronikus (Evidence2, Soprano és Riva2 modellek), vagy mechanikus változatú (Bonjour modellek). A Bonjour készülékek sem hagyományos bimetálosak, hanem a pontosabb gőznyomás elvű szabályozóval felszereltek. A Thermor elektromos radiátorok elektronikus termosztátja nagyjából 0,1 fok pontossággal, míg a Bonjour mechanikus termosztátja hozzávetőlegesen 1 celsius fok pontossággal tartja a beállított hőmérsékletet.

Ha szeretne minőségi, komfortos, biztonságos és kedvező árú  Thermor vagy Bonjour elektromos fűtőpaneleket vásárolni, akkor cégünk mindenben szíves rendelkezésére áll, a méretezéstől, a tanácsadáson át, az ügyfélközpontú kiszolgálásig! Nálunk nem csak addig vevő a vevő, amíg megvásárolja a terméket, értékesítés után is bármiben számíthat ránk!

NÉHÁNY ÉRV AZ ELEKTROMOS FŰTŐPANELEK MELLETT

elektromos fűtőpanelek

A Thermor elektromos fűtőpanelek különleges tulajdonságainak köszönhetően (pl.: túlmelegedés gátló, “FDS” borulás érzékelő szenzor, beépített termosztát, gyári dugvilla, fagymentesítő mód stb.) remekül alkalmasak akár nyaralók időszakos fűtésére, illetve fagymentesítésére is. 

A Thermor elektromos fűtőpanelek biztonságos módon képesek a mindennapos üzemre, hiszen nem tartalmaznak éghető anyagokat, sem folyadékokat, sem egyéb mást, ami balesetet okozhatna, így nem igényelnek „felügyeletet”, mint az elavultabb készülékek. Még egy fontos tényező, hogy szinte semmi karbantartást nem igényelnek, hiszen nincs konkrét égéstermék, így mindenképp hosszú távú megoldást jelentenek a Thermor elektromos fűtőpanelek. A precizitás és a pontosság sem elhanyagolható, még akkor sem, ha csak a nyaralónk fűtésére keressük a megfelelő megoldást. Ezeket az elektromos fűtőpaneleket egy tized Celsius fokos (elektronikus termosztátos változatok esetén) pontossággal lehet állítani, így biztosan nem használunk el több energiát a kelleténél!

Ha a megfelelő megoldást keresi nyaralója időszakos fűtésére vagy fagymentesítő fűtésére, akkor a Thermor elektromos radiátorokban megtalálja számítását!

A FŰTŐBERENDEZÉSEK KORSZERŰ INNOVÁCIÓI – A FŰTŐPANELEK

Manapság számtalan újdonsággal találkozhatnak a vásárlók a fűtőberendezések terén, amelyek között nem győznek válogatni, hiszen az innovációk számos előnnyel rendelkeznek, például gazdaságosan és biztonságosan üzemeltethetőek! Nem véletlen, hogy az utóbbi években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fűtőpanelek!

A fűtőbetétekkel például az elektromos fűtőberendezések kapcsán találkozhatunk, hiszen már e téren is rendkívül változatos megoldásokkal örvendeztetik meg a vevőket a gyártók. A fűtőbetétek a hagyományos fűtőszálakkal ellentétben alacsonyabb hőmérsékleten üzemelnek, így felszínük nem izzik, nem égetik a fűtőtesten felgyülemlett port, ezáltal a légtérbe nem kerülhetnek egészségkárosító anyagok sem!  A Thermor és Bonjour dupla soros diffúzoros alumínium ötvözetű fűtőelemei rendelkeznek túlmelegedés gátlóval is, ami további biztonságnövelő tényező. A fűtőelem élettartama ezen felül magasabb, mint a sima fűtőszálé, továbbá üzemeltetése biztonságosabb is.

Az elektromos fűtést vannak akik szkeptikusan fogadják, ugyanis azt gondolják, hogy veszélyes ilyesfajta berendezést alkalmazni, de ez ma már nem így van. A korszerű felhasznált technológiának és biztonsági kiegészítőknek hála, elektromos fűtés termékeink biztonsággal használhatóak arra, amire tervezték őket. Mindez a fűtőpaneleink kettős szigetelésének is köszönhető!

Éljen a korszerű megoldásokkal, vásároljon elektromos fűtést Cégünktől!

Telefon:06-20-590-0863
E-mail:info@futes-elektromos.hu
Elérhetőségek