Fűtés korszerűsítés pályázattal: használja ki a lehetőséget!

Posted on dec 9, 2021 in Blog

Fűtés korszerűsítés pályázattal: használja ki a lehetőséget!

Fűtés korszerűsítés pályázat indult december 6-án! Keressen minket, és használja ki a lehetőséget, modernizálja otthona fűtését cégünk termékeivel!

Otthonunkban a fűtés típusának eldöntése mindig is egy sarkalatos kérdés volt. Számtalanféle megoldás létezik, de melyik a legjobb? Megéri-e a régebbi technológiát új, modern technikára cserélni? Amennyiben minket kérdez a fűtés korszerűsítésről, a válaszunk igen, mégpedig a december 6-án indult “Lakossági napelemes rendszerek támogatása és fűtési rendszerek elektrifikálása napelemes rendszerekkel kombinálva” pályázat keretein belül.
A pályázatba berakható kiegészítő fűtésként (max. 6 m2-es helyiségekbe) 2 db fűtőpanel is az alábbiak szerint.
– fűtőpanel 1 db (beszereléssel): 80.157 forint
– fűtőpanel maximális díja 1 ingatlanban: 140.915 forint  
Ezen célra a Thermor Soprano Sense2 Wifi 1000W vagy Evidence3 Plus 1000W-os elektromos fűtőpaneleket javasoljuk.

A támogatás célja a lakossági napelemes rendszer támogatása vagy fűtési rendszer elektrifikálása, napelemes rendszerrel kombinálva. A pályázatok december 6-tól lehet leadni, egészen 2024. október 14-ig. A támogatható tevékenységek, melyekből egy választható, az alábbiak: tetőszerkezetre helyezett, saját fogyasztás fedezését célzó napelemes rendszer létesítése; vagy tetőszerkezetre helyezett, kapacitáskorlát mellett napelemes rendszer létesítése, fűtési rendszer elektrifikálása hőszivattyúval, villamosenergia tároló beépítése és nyílászáró cseréje. A támogatás 100%-os, nem igényel önerőt.

Sajnos nagyon sok család otthonában teljesen elavult fűtési rendszer működik. Ez rengeteg felesleges energiafelhasználással, ezáltal magasabb fogyasztással és a szükségesnél nagyobb széndioxid kibocsátással jár. Az energiatakarékosságot célzó beruházások, valamint a fűtés korszerűsítése azonban sajnos költségesek, ezért sokan nem tudnak belevágni. Ez a pályázat viszont remek lehetőség az átlagosnál alacsonyabb jövedelemmel és saját tulajdonú ingatlannal rendelkezők számára. A fűtés korszerűsítésével csökkenthető az épület energiaigénye, amivel nem csak energiát lehet megtakarítani, hanem a kiadások is csökkenthetőek.

A fűtés korszerűsítésbe érdemes mielőbb belevágni! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért! Használja ki a pályázatot, és bízza ránk magát a fűtés korszerűsítéssel kapcsolatban!

Telefon:06-20-590-0863
E-mail:info@futes-elektromos.hu
Elérhetőségek